Underlined wordt onderdeel van Broad Horizon

by Ana Milicevic

Underlined wordt onderdeel van Broad Horizon

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

PERSBERICHT

Aanbieder van Data, IT en cloudoplossingen, Broad Horizon, actief in Nederland en België, neemt Underlined over, specialist in data gedreven customer experience management. Met de overname wil de aanbieder de diensten op het gebied van Data & AI verder uitbreiden.

Underlined, het bedrijf uit Den Bosch, heeft een softwareplatform ontwikkeld waarbij op basis van data inzichten, bedrijven besluiten kunnen nemen en hun klantervaringen kunnen optimaliseren. Met dit platform zorgen we ervoor dat we een totale oplossing kunnen bieden. Het samengaan met Broad Horizon biedt prachtige kansen om de Data Driven Customer Experience Management en artificial intelligence expertise te vergroten en te versnellen op de domeinen van Microsoft Azure & Dynamics 365, de digitale transformatie en data science dienstverlening.

blank

Als zelfstandig onderdeel binnen de Data en AI divisie van Broad Horizon zet Underlined dezelfde dienstverlening door zoals klanten gewend zijn, onder het bestaande management van Theo van der Steen. In de dagelijkse gang van zaken blijft ook alles hetzelfde. De naam Underlined blijft bestaan, alle medewerkers zijn nog steeds in dienst bij Underlined en het kantoor blijft gevestigd in Den Bosch.

In de woorden van Theo van der Steen, directeur Underlined: “Ik ben er trots op dat, met het samengaan van Underlined en Broad Horizon en dochterbedrijf Cmotions, onze klanten en medewerkers een prachtige kans krijgen nog sneller uit te bouwen naar klantgedreven organisaties, op basis van een data gedreven aanpak die samenkomt in deze nieuwe samenwerking; waarde voor klanten en voor de eigen organisatie!

Samen met het management van Cmotions, Kees Groenewoud en Tino Faulhaber, zal Theo van der Steen de nieuwe directie vormen voor de datadivisie van Broad Horizon en deze verder gaan vormgeven. “Ik zie uit naar de samenwerking met Underlined, met name vanwege de specialisatie op het gebied van customer experience management. Vanuit Cmotions hebben we ons gericht op data science en Underlined vormt met haar expertise een passende aanvulling. Hiermee kunnen we ons onderscheiden in de toepassing van AI en machine learning op customer management in de Europese markt.” Kees Groenewoud, Cmotions.

Broad Horizon zet in op de digitale transformatie van haar klanten door het hele platform aan te bieden. Van data & AI, business applicaties, de moderne werkplek, cloud diensten, managed services en hosting. En in deze tijden van het COVID-19 virus en de onzekere tijden in de markt en economie, is de digitale transformatie voor veel industrieën nog belangrijker geworden. Johan Taams, CEO van Broad Horizon: “Met de overname van Underlined zetten we verder in op onze strategie om klanten te helpen bij hun digitale transformatie. We zien ook nu dat data nog crucialer is geworden in de bedrijfsvoering. Om daar goed op in te kunnen spelen en met klanten de juiste samenwerking aan te gaan, is de overname van Underlined een zeer goed aanvulling.

Over Underlined
Underlined stelt bedrijven in staat data driven insights te gebruiken om hun klantervaring te verbeteren. Het in eigen huis ontwikkelde softwareplatform voor volcontinu geautomatiseerde klantinzichten is bij bedrijven als ABN AMRO Bank, Vattenfall en de Volksbank onderdeel van hun customer experience management programma. Underlined is gevestigd in Den Bosch en bestaat uit een team van jonge en enthousiaste data scientists en consultants.

Over Broad Horizon
Broad Horizon, een van de grotere Nederlandse managed hosting- en cloudbedrijven, is ook eigenaar van managed hostingprovider True, data specialst Cmotions en is specialist op het gebied van het volledige Microsoft platform waaronder ERP, CRM, de moderne werkplek en alle cloud diensten. Bij Broad Horizon werken ruim vierhonderd mensen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht en Amersfoort en heeft ook een kantoor in het Belgische Gent.

Wil je meer weten of heb je vragen?
Neem dan contact op met Theo van der Steen, directeur Underlined.

E: theo@underlined.nl
M: 06 48768276

Theo van der Steen

In de media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top