Underlined organiseert PvKO Inspiratiesessie

by Theo

Underlined organiseert PvKO Inspiratiesessie

by Theo

by Theo

Data Driven Customer Experience Insights

Wij zijn trots om mee te kunnen delen dat wij op woensdag 4 april aanstaande onze eigen sessie mogen organiseren bij Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO)! Dit keer is het onderwerp “Data driven customer experience insights” en de sessie zal plaatsvinden in de kapel van JADS in ‘s-Hertogenbosch vanaf 14:30 uur (start programma 15:00 uur) tot 18:00 uur met aansluitend een borrel tot 19:00 uur.

Dagprogramma
Het dagprogramma is o.a. gevuld met gastsprekers zoals Ed Peelen (oud-voorzitter PvKO en bijzonder hoogleraar UvA), Michel Moll (Data Analist ABN AMRO), Quintus Hegie (Econometrist – Big Data Financial Marketing & Business Analysis), Lennaert Mooi (BI Business Specialist – Coöperatie VGZ) en Niels van Gorp (Senior BI Business Specialist – Coöperatie VGZ).

Deze sprekers komen hun kennis delen over data gedreven je customer experience verbeteren, in plaats van alleen te kijken naar de theoretische en kwalitatieve aanpak. Na de presentaties wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel. Deze Inspiratiesessie van PvKO is een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over customer experience en het efficiënt gebruiken van (je bestaande) data!

JADS
Underlined heeft zich sinds kort gevestigd in het voormalige klooster Mariënburg in hartje ‘s-Hertogenbosch, in een pand met onder andere JADS University. JADS is een data science universiteit die is ontstaan als samenwerking tussen de TU/e en Tilburg University.

Alvast meer weten?
Onze medewerkers Henrik en Milou schrijven momenteel een blogserie over customer journey mining, waarvan het vierde deel reeds is uitgekomen. Het vierde deel is hier te lezen. Er wordt onder andere besproken wat customer journey mining is, welke technieken je hierbij gebruikt en hoe je tekst- en journey mining als bedrijf in kan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top