Hub voor CX Analytics

Hub voor CX Analytics

by Theo

Wat is het?

De Underlined Hub voor CX Analytics © is een cloud based oplossing. Hierin zijn een verzameling/raamwerk van machine learning- en AI-algoritmen in ondergebracht die direct kunnen worden gebruikt als onderdeel van uw Customer Experience Management programma. Via API’s kunnen diverse onderdelen van de Hub direct worden aangesproken, zoals onze hoogwaarde tekst mining oplossingen. Daarnaast kan de hub als turn-key-oplossing worden gebruikt om al uw stuurinformatie en inzichten via dashboards te ontsluiten naar Customer Experience professionals, data scientists, management en andere belanghebbenden voor het optimaliseren van klantbeleving.

Waar geeft de Underlined Hub voor CX Analytics een antwoord op?

Klanten en prospects hebben veel contact met organisaties. Via diverse kanalen zoeken ze naar antwoorden op hun vragen. Hoe goed kent u de behoefte van uw klanten?

Om dit te visualiseren in direct toepasbare dashboards en inzichten ontwikkelden wij de Underlined Hub voor CX Analytics. De hub is een direct te gebruiken SAAS oplossing die drie dingen bij elkaar brengt:

  1. Wat probeert uw klant op te lossen? (job-to-be-done)
  2. Hoe heeft u dat geprobeerd te beantwoorden? (klantreis)
  3. Wat vond uw klant daarvan? (Feedback & Emotie)

In dit samenspel heeft de klant vele interacties met uw organisatie in telefonisch contact, chatsessies, e-mails, het bezoeken van uw website en ingevulde reviews, die in data beschikbaar zijn. Hieronder een schematische weergave van de belangrijke ingrediënten die het mogelijk maken om deze vragen te beantwoorden en wat voor type inzichten u daarmee verkrijgt:

Een voorbeeld van een dashboard dat op basis van de in de Hub aanwezige algoritmen en data kan worden gevisualiseerd:

Meer weten?

Voor meer details over de verschillende onderdelen, download onze brochure. Klanten die werken met de Underlined Hub voor CX Analytics behalen mooie resultaten in verbeterde loyaliteit, hogere NPS en meer cross- en upsell. Kijk hier voor diverse cases van onze klanten!

Meer weten, contact ons of bezoek een van onze events.

Top