THE SOCIAL SCIENCES CAREER EVENT

THE SOCIAL SCIENCES CAREER EVENT

by Ana Milicevic

Het Social Sciences Career Event Tilburg (SCT) is een career event voor de studenten van de Social and Behavioural Sciences (TSB) van Tilburg University. Dit evenement verbindt alle studenten van Global Management of Social Issues, Human Resource Management, Organisation Studies, Psychology and Sociology met de bedrijven binnen hun werkveld.

De editie van SCT 2021 vindt plaats van 19 april tot en met 21 april 2021, tijdens de Career Week van Tilburg University. Voor de bezoekers van SCT is een breed programma opgezet. Variƫrend van workshops tot presentaties tot netwerkborrels met de deelnemende bedrijven van de SCT. Gezien de impact van de COVID-19-pandemie is er ook een online vorm van het evenement opgezet. Op die manier kunnen alle TSB-studenten toch in contact komen met bedrijven en vice versa.

We hopen je te zien op de SCT in april 2021!

Ben jij een student van de Tilburg University en wil je ons op het event ontmoeten, werken aan een perfect curriculum vitae of het geheim achter netwerken leren? Wacht niet langer en schrijf je in voor het Social Sciences Career Event!

Top