Terugblik NIMA Marketing Week 2020

by Ana Milicevic

Terugblik NIMA Marketing Week 2020

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

Vattenfall en Schiphol spelen slimmer in op klantbeleving met data

Utrecht, september 2020 – Het is een nieuwe realiteit voor evenementen en zo werd de NIMA Marketing Week een combinatie van online en offline. Samen met Vattenfall en Schiphol stonden we live op het podium in DeFabrique in Utrecht, waarbij de sessie met Vattenfall tevens via een livestream te volgen was.

Schiphol en Vattenfall willen beide een superieure klantbeleving bieden voor hun belangrijkste doelgroepen. Op basis van data uit klantgedrag en feedback krijgen zij helder hoe de dienstverlening zich ontwikkelt en wat dit aan waarde genereert voor zowel de klant als de eigen organisatie.

Over de cases

Data Driven CX aanpak Vattenfall: sturen op waarde voor en van de klant!

Wil jij je keuzes baseren op klantfeedback, maar realiseer je je ook dat klanten niet over alles feedback geven? Wouter van der Drift, Customer Experience Manager bij Vattenfall Zakelijke Markt en Max Werkhoven, CJ Analytics Consultant bij Underlined presenteren de oplossing: kijk naar je data om datagedreven te kunnen sturen op Customer Experience. Maak inzichtelijk wat je veranderingen gaan bijdragen aan je CX, maar óók wat het effect is op bedrijfswaarde (churn)! Kortom; ga effectiever prioriteren én tegelijkertijd de bedrijfswaarde voorspellen.

Data Driven Passenger Experience Schiphol: sturen op optimale passagiersbeleving in een nieuwe realiteit

In de veranderende wereld voor reizigers werkt Schiphol aan het verstevigen van de relatie met de reizigers, door in te zetten op de nieuwe realiteit onderbouwd met een data driven aanpak voor passenger experience management. Berend-Jan Rietveld, Head of Passenger Experience (PX) en Theo van der Steen, Directeur van Underlined, nemen je mee in hoe Schiphol zich ontwikkelt om op basis van data, inzichten en PX te streven naar een excellente passenger experience.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk de downloadpagina met presentaties en artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top