Theo van der Steen

Theo van der Steen

by Theo
Theo van der Steen

Theo van der Steen

Partner
theo@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Resultaatgedreven CRM en CX professional met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van grote (internationale) ondernemingen in elke dag beter te worden o.b.v. inzichten uit data. In mijn vrije tijd geniet ik van sport met mijn zoon als coach van zijn F-voetbalteam en ben ik zelf erg actief op de racefiets en mountainbike.

Mijn werk bij Underlined

Underlined heeft een team van hoogwaardige professionals die streven naar innovatie en continue verbetering. Dat zit in de kern van ons bedrijf en geeft mij energie om het beste uit mezelf te halen!

Achtergrond & expertise

Na mijn universitaire studie in IT en mijn bachelor in Bedrijfskunde ben ik inhoud gaan geven aan de combinatie van die twee kennisgebieden. Digitalisering en klantgericht sturen op behoud en groei zijn twee passies geworden in mijn zakelijke loopbaan, waarbij het verbinden van de organisatiesilo’s mijn kracht is. Met meer dan 20 jaar ervaring bij bedrijven als CZ, P&G, Philips, SwissLife, Aegon , Ziggo, VGZ en Nuon heb ik veel industrieën mogen ervaren vanuit gave innovaties.

Beste klantervaring

Mijn beste klantervaring was mijn eerste iPhone; een cadeautje aan jezelf! Ik word enthousiast van dienstverlening wanneer ik het gevoel heb dat ze me kennen en oprecht in een keer goed willen helpen, waarbij ze hun afspraken nakomen.

Top