Partners

Partners

by beheerder

Wij blijven onszelf continu ontwikkelen. Dat kunnen wij niet zonder de samenwerking met onze partners, op basis van kennis, technologie en strategie.

Kennispartners

Samen met toonaangevende universiteiten ontwikkelen en gebruiken we de nieuwste technieken op het gebied van Customer Journey Analytics. Zo kunnen wij te allen tijde de wetenschappelijke onderbouwing van onze methoden en technieken garanderen. Ook organiseren we hackatons met deze universiteiten en werken we met hen samen in de vorm van (afstudeer)stages.

JADS

Technologiepartners

Wij streven ernaar om continu de beste en meest innovatieve producten te kunnen leveren. Zo bieden wij u toegang tot de laatste technologische kennis op het gebied van customer journeys. In samenwerking met onze technologiepartners, blijven we onze producten doorontwikkelen. U werkt dus altijd met software die up to date en zeer doeltreffend is. 

Any-IT
Webcare Company
Nippur
Thunderheadcom
Python
Coosto

Strategiepartners

Onze CJ Analytics Suite biedt inzicht in de veranderingen die u kunt doorvoeren om nóg klantgerichter te werken. In sommige gevallen roepen ze verdiepende onderzoeksvragen op of leiden deze inzichten tot ingrijpende vervolgstappen. Voor beide gevallen kunnen wij ons netwerk van strategiepartners inzetten. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die hetzelfde denken over de customer journey als wij en gewend zijn om met inzichten aan de slag te gaan of deze te vertalen naar de praktijk.

Buro Koos
Motivaction
The Changery
Altuïtion
Novius
Top