Nienke Lurings

Nienke Lurings

by Theo
Nienke Lurings

Nienke Lurings

Junior Communications Specialist

nienke@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Een sociaal persoon die geen genoegen neemt met een voldoende. Ik werk er graag hard voor om een goed eindresultaat neer te zetten. Buiten mijn studie en werk houd ik van gezelligheid met vrienden en familie, ga ik graag buiten de deur eten en kan ik urenlang in de keuken staan om iets lekkers klaar te maken.

Mijn werk bij Underlined

Mijn functie binnen Underlined is Junior Communications Specialist. In februari 2018 ben ik binnengekomen bij Underlined als Stagiair Marketing/Communicatie en na afloop van mijn stage ben ik blijven hangen binnen dit werkgebied. Ik houd me vooral bezig met het creëren van content, maar ik mag ook alle verdere externe communicatie van Underlined verzorgen (brochures, nieuwsbrieven, etc.).

Achtergrond & expertise

In juli 2018 heb ik mijn HBO Communicatie afgerond op de Fontys Hogescholen; deze opleiding was vooral gericht op het digitale vlak van communicatie. Denk hierbij aan het ontwerpen van diverse media-uitingen, het verzinnen van online marketingcampagnes en het onderzoeken van de effectiviteit hiervan. In september 2018 ben ik gestart met de Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media op de Tilburg University. Deze master hoop ik in augustus 2019 te hebben afgerond.

Beste klantervaring

Bij mijn vorige meewerkstage mocht ik een tijdje meewerken op de webcare-afdeling. Zo kwamen alle vragen en opmerkingen van de klant direct bij mij terecht en moest ik deze op zien te lossen. Luisteren naar de klant is het belangrijkste, zo bouw je een hechte band op tussen het bedrijf en consument. Vaak werden mijn collega’s en ik dan ook beloond en werden plotseling verrast met een doosje bonbons of een pakketje met ballonnen en slingers! Vanaf dit moment zag ik echt het nut in van het waarderen van een klant, en als ik nu ergens klant ben, vind ik het ook fijn als dit vanuit hun kant wordt gewaardeerd.

Top