Max Werkhoven

Max Werkhoven

by Max Werkhoven
Max Werkhoven

Max Werkhoven

Customer Journey Analytics Consultant
max@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Een enthousiast persoon die energie haalt uit het bereiken van doelen, door samen te werken met verschillende teams bij ons en bij onze klanten. In mijn vrije tijd doe en kijk ik veel sport en kook ik graag.

Mijn werk bij Underlined

In mijn functie als Customer Journey Analytics Consultant ben ik binnen het kleine, informele team bij Underlined bezig om samen met mijn collega’s onze projecten bij klanten tot een succes te maken. Door het diverse palet aan klanten en vragen die ze hebben is mijn werk elke dag anders en daardoor ontzettend uitdagend.

Achtergrond & expertise

Ik ben opgeleid tot (technisch) bedrijfskundige en heb in mijn werkzaamheden voor en tijdens deze opleiding altijd interesse in gastvrijheid en klantcontact gehad. Gecombineerd met een groot enthousiasme voor het werken in teams zorgt dit ervoor dat ik met veel energie en enthousiasme bij Underlined aan het werk ben.

Beste klantervaring

Bij een groot internetwarenhuis dreigde een door mij besteld cadeautje door de schuld van de vervoerder niet op tijd aan te komen. Daarop besloot het warenhuis voor de zekerheid het pakketje nogmaals te verzenden. Toen ik uiteindelijk beide pakketjes ontving, belde ik hoe ik een van de twee diende te retourneren. Hierop kreeg ik te horen dat dit niet nodig was, omdat de kosten voor het terugsturen te hoog waren. Ze stelden voor dat ik iemand anders, of mezelf, blij zou maken met het extra cadeautje. Zoals ze bij het bedrijf in kwestie zeggen: “Alles voor een glimlach!”

Top