Max Werkhoven

Max Werkhoven

by Max Werkhoven
Max Werkhoven

Max Werkhoven

Customer Journey Analytics Consultant
max@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Een enthousiast persoon die energie haalt uit het bereiken van doelen, door samen te werken. In mijn vrije tijd doe en kijk ik veel sport, kook ik graag en houd ik er een bourgondische levensstijl op na.

Mijn werk bij Underlined

Mijn functie bij Underlined is Business Developer. Hierin ben ik binnen het kleine, informele team van Underlined bezig voor en met al mijn collega’s om accounts extern en intern te ontwikkelen.

Achtergrond & expertise

Ik ben opgeleid tot (technisch) bedrijfskundige en heb in mijn werkzaamheden voor en tijdens deze opleiding altijd interesse in gastvrijheid en klantcontact gehad. Gecombineerd met een fascinatie voor sales en de bijbehorende cijfers en data zorgt dit ervoor dat ik met veel energie en enthousiasme bij Underlined aan het werk ben.

Beste klantervaring

Bij een groot internetwarenhuis dreigde een door mij besteld cadeautje door de schuld van de vervoerder niet op tijd aan te komen. Daarop besloot het warenhuis voor de zekerheid het pakketje nogmaals te verzenden. Toen ik uiteindelijk beide pakketjes ontving, belde ik hoe ik een van de twee diende te retourneren. Hierop kreeg ik te horen dat dit niet nodig was, omdat de kosten voor het terugsturen te hoog waren. Ze stelden voor dat ik iemand anders, of mezelf, blij zou maken met het extra cadeautje. Zoals ze bij het bedrijf in kwestie zeggen: “Alles voor een glimlach!”

Top