Marco Cordewener

Marco Cordewener

by Theo
Marco Cordewener

Marco Cordewener

Data Scientist
marco@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Ik ben geïnteresseerd in de vakgebieden informatica en bedrijfskunde. Ik heb dan ook een bachelor in Software Science en een master in Business Information Systems. Ook in mijn vrije tijd ben ik vaak achter de computer te vinden, vooral met het programmeren van hobbyprojecten. Wanneer ik niet achter de computer zit, dan wandel ik graag met mijn hond.

Mijn werk bij Underlined

Door de verschillende klanten en interne projecten is het werk bij Underlined afwisselend. Een ander leuk aspect is dat je van begin tot eind betrokken bent bij projecten. Tijdens deze verschillende projecten werk je samen met mensen met verschillende expertises. Dit allemaal maakt het werk bij Underlined zeer boeiend en leuk.

Achtergrond & expertise

Ik ben gestart met een bachelor Software Science aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Aangezien ik altijd al interesse heb gehad in bedrijfskunde, heb ik tijdens de bachelor een minor in Entrepreneurship and Innovation gevolgd. Na deze bachelor heb ik een master in Business Information Systems gedaan. Mijn afstuderen heb ik gedaan bij Underlined. In mijn thesis (“Customer journey identification through temporal patterns and Markov clustering”) heb ik onderzoek gedaan naar process mining algoritmes om customer journeys te identificeren in data.

Beste klantervaring

Mijn beste klantervaring is wanneer online alles automatisch gaat. Ook vind ik het ideaal als het een systeem opvalt dat je de oplossing niet kunt vinden en je de optie biedt om direct in contact te komen met een medewerker.

Top