Lotte van Bakel

Lotte van Bakel

by Theo
Lotte van Bakel

Lotte van Bakel

Data Scientist
lotte@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Ik ben een enthousiast persoon die graag problemen op een creatieve manier oplost. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en kan ik erg genieten van sportief bezig zijn. Ook vind ik het leuk om concerten te bezoeken en een goed boek te lezen.

Mijn werk bij Underlined

Als data scientist bij Underlined ben ik voornamelijk bezig om interessante inzichten te krijgen uit data. Door de scala aan verschillende klanten, is iedere opdracht anders en daardoor interessant.

Achtergrond en expertise

Tijdens mijn bachelor Econometrie kwam ik erachter dat ik puzzelen met data en vraagstukken het leukste onderdeel vond van mijn studie. Daarna ben ik  de master Operations Research & Management Science met een specialisatie in Business Analytics in Tilburg gaan doen. Deze master focust op het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de hand van data en toegepaste wiskunde.

Beste klantervaring

Ik had laatst een pakketje besteld bij een webshop. Na een week was het nog niet binnen, dus ik ging peilen bij de klantenservice. Binnen een uur kreeg ik een reactie. Ze waren het pakketje kwijt, maar ik kreeg meteen een nieuwe gestuurd! Wat fijn dat ze zo snel al iets voor mij konden betekenen.

Top