Laura Verhoeven

Laura Verhoeven

by Theo
Laura Verhoeven

Laura Verhoeven

Customer Journey Analytics Consultant
laura@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Mensen omschrijven mij als een bescheiden, behulpzaam en betrouwbaar persoon. Daarnaast ben ik ietwat perfectionistisch. Ik lever graag kwaliteit af en ben kritisch op mijn werk en dat van anderen. In mijn vrije tijd vind je mij op mooie vakantiebestemmingen, sportend in de buitenlucht of omringd door lekker eten en gezelligheid. Daarnaast sta ik graag in de keuken voor het bakken van taarten, cakes of de echte Brabantse worstenbroodjes!

Mijn werk bij Underlined

De flexibele en informele werksfeer bij Underlined en de samenwerking met mensen uit verschillende disciplines spreken mij erg aan. De diversiteit aan projecten en werkzaamheden zorgt ervoor dat elke dag weer anders is! Daarnaast werken we met innovatieve analysetools en -methoden, wat het werk erg uitdagend maakt.

Achtergrond & expertise

Ik heb een marketingachtergrond door mijn HBO Bachelor in Commerciële Economie. Hierna heb ik mij verder gespecialiseerd in onderzoek en data-analyse tijdens mijn Master Marketing Research aan de Universiteit van Tilburg.

Beste klantervaring

Bereikbaarheid, snelheid en gemak over alle kanalen is wat mij een tevreden klant maakt. Bedrijven die durven af te wijken van de gebaande paden of mij positief weten te verrassen door oprechte interesse, bezorgen mij de ultieme klantervaring.

Top