Joan Willemse

Joan Willemse

by Theo

Joan Willemse

Partner
joan@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Veranderaar en business architect. Bij meerdere grote (internationale) bedrijven ben ik er in geslaagd de klant echt centraal te stellen. Mijn passie is dan ook zorgen dat de klant krijgt waar zij/hij recht op heeft. Ben blij dat we met data gedreven digitale mogelijkheden eindelijk dezelfde persoonlijke service kunnen bieden als de ouderwetse groenteboer op de hoek! Privé heb ik veel energie over die ik simpelweg kwijt moet met o.a.  skiën, bergwandelen, fietsen, hardlopen en yoga.

Mijn werk bij Underlined

Underlined is in Nederland voorloper op het gebied van data gedreven customer journey analytics. Dagelijks met een enthousiast team de brede klantbeleving verbeteren is een genot. En dat voor onze klanten ook nog eens combineren met hogere omzet én lagere kosten is een droomscenario.

Achtergrond & expertise

Schotse moeder, Nederlandse vader. Na universitaire studie International Economie in Glasgow bij verschillende mooie A-brands  in eindverantwoordelijke functies verschillende  grote digitale verandertrajecten geleid. Eerste on line billing dienst in Europa neergezet voor KPN en vervolgens kpn.com  uit de grond gestampt. 20+ jaar ervaring in CRM en commercie bij bedrijven als PWC, Dun & Bradstreet, Deloitte en de ANWB.

Beste klantervaring

Laatste tijd helaas veel slechte klantervaringen gehad. Ik ben al heel blij verrast als bedrijven doen wat ze beloven en afspraken nakomen.

Top