Jasper Nooyen

Jasper Nooyen

by Theo

Jasper Nooyen

Stagiair
jasper@underlned.nl
Linkedin

Wie ben ik

Iemand die heel veel energie en plezier haalt uit samenwerking met anderen. Verder ben ik iemand met een brede interesse. Ik probeer alles te volgen (wanneer de tijd het toelaat), van het dagelijkse nieuws tot de politiek tot verscheidene sporten. In mijn vrije tijd ben ik veelal op het voetbalveld te vinden, zowel als speler en trainer/coach van de jeugd bij VV Gemert, terwijl ook mijn vrienden in het weekend niet ontbreken.

Mijn werk bij Underlined

Ik ben in januari 2019 begonnen als stagiair bij Underlined via een afstudeerproject vanuit de Technische Universiteit Eindhoven. Ik doe onderzoek naar het ontwikkelen van een model om klachten te voorspellen met behulp van process mining.

Achtergrond & expertise

Ik heb een bachelor technische bedrijfskunde afgerond op de TU/e. Tijdens de bachelor kwam ik erachter dat sommige onderdelen van de opleiding toch niet zo goed bij mij pasten. Mede daardoor heb ik er toen voor gekozen om een master Business Information Systems te gaan volgen, ook op de TU/e, een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

Beste klantervaring

Er schiet mij meteen een telecombedrijf te binnen met een divers aanbod, waar de klant écht centraal staat. Ze verkopen niet alleen producten, maar verkopen ook abonnementen van verschillende aanbieders en helpen met het instellen van je apparaten wanneer nodig. Zij nemen altijd de tijd om te luisteren naar je behoefte, waarna ze voor jou de beste opties op een rijtje zetten. Sinds ik daar een keer binnen ben gelopen tijdens de zoektocht naar een nieuwe telefoon, ga ik altijd als eerste bij hen langs wanneer ik op zoek ben naar een product wat zij mogelijk verkopen.

Top