Charlot Oldemaat

Charlot Oldemaat

by Theo

Charlot Oldemaat Linkedin

Customer Journey Analytics Consultant

charlot@underlined.nl

Wie ben ik

Ik omschrijf mijzelf als enthousiast, leergierig en ook wel wat perfectionistisch. In mijn vrije tijd houd ik van lekker koken, een wijntje drinken met vriendinnen en volg ik een cursus Spaans. Ik vind het leuk om zo af en toe een boek te lezen, dit het liefst op een mooi strand, maar dat zit er natuurlijk niet altijd in! Ik vind het erg leuk om te reizen: van stedentrip tot een verre reis.

Mijn werk bij Underlined

Bij Underlined ben ik begonnen als Junior Customer Journey Analytics Consultant. Wat mij enorm aanspreekt bij Underlined is de afwisseling in mijn werkzaamheden, het werken aan opdrachten voor verschillende klanten en deel uitmaken van een enthousiast, gedreven en gezellig team.

Achtergrond & expertise

De eerste studie die ik heb afgerond is de Bachelor International Business & Languages, in Groningen. Tijdens deze studie heb ik met erg veel plezier mijn kennis op het gebied van marketing en verschillende talen ontwikkeld (Engels, Duits en Spaans). Vervolgens heb ik de master Communication Studies – Marketing afgerond aan de Universiteit Twente. Bij deze studie lag de nadruk op consumentengedrag: van advertisement tot online gedrag op websites en het gebruik van tools om laatstgenoemde te verbeteren. Daar is mijn interesse in Customer Journeys en Experience ontstaan.

Beste klantervaring

Bij een modeketen had ik kleding online besteld en vervolgens ook weer een paar items geretourneerd. Ik kreeg een melding van de verwerkte retouren en daar ontdekte ik dat niet alle geretourneerde items waren verwerkt. Ik heb met de klantenservice gebeld om aan te geven dat ik deze producten wel geretourneerd had en hierop werd vriendelijk gereageerd en adequaat gehandeld: de medewerker heeft de niet verwerkte retouren direct handmatig hersteld. Fijn om zo snel en vol vertrouwen te worden geholpen.

Top