Alka Weyenberg

Alka Weyenberg

by Theo
Alka Weyenberg

Alka Weyenberg

Office manager
alka@underlined.nl
Linkedin

Wie ben ik

Ik ben een sociaal en enthousiast persoon en houd ervan om met optimistische, gedreven personen te werken. Daarnaast bezoek ik in mijn vrije tijd graag festivals, concerten en allerlei gezellige Bossche kroegjes.

Mijn werk bij Underlined

Bij Underlined is geen dag hetzelfde en dat maakt mijn functie erg leuk. Het relatief kleine team zorgt er tevens voor dat er een erg prettige, informele sfeer hangt.

Achtergrond & expertise

Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik mijn bachelor Sociologie behaald, met een minor in Sociale Psychologie. Na de premaster Sociale Psychologie te hebben gevolgd aan de Universiteit van Tilburg heb ik besloten het studeren achter me te laten, omdat ik niet kon wachten aan de slag te gaan. In de jaren hierna heb ik in verschillende branches ervaring opgedaan als ondersteunend medewerker. De ervaring die ik heb opgedaan en de studies die ik heb gevolgd, komen in mijn functie perfect tot hun recht bij Underlined.

Beste klantervaring

Wanneer het bestellen en ontvangen van een product dermate soepel gaat dat dit naadloos aansluit op mijn leven, ben ik de ultiem tevreden klant. Het is gemakkelijk te vinden online, er zijn duidelijke recensies beschikbaar, je hebt het eenvoudig besteld en voor je het weet is het er. Of ligt het op een locatie waar je toch voorbijkomt. Ideaal!

Top