Hub voor CX Analytics

Hub voor CX Analytics

by Theo

Over de hub

De Underlined Hub voor CX Analytics © is een cloud based oplossing. Hierin zijn een verzameling/raamwerk van machine learning- en AI-algoritmen ondergebracht die direct kunnen worden gebruikt als onderdeel van uw Customer Experience Management programma. Via API’s kunnen diverse onderdelen van de Hub direct worden aangesproken, zoals onze hoogwaardige text mining oplossingen. Daarnaast kan de hub als turn-key-oplossing worden gebruikt om al uw stuurinformatie en inzichten via dashboards te ontsluiten naar Customer Experience professionals, data scientists, management en andere belanghebbenden voor het optimaliseren van klantbeleving.

De Underlined Hub voor CX Analytics wordt toegepast om:

Hierbij worden vanuit een all data en all sources aanpak verbeterkansen visueel inzichtelijk gemaakt, die bewezen waarde voor de klant en waarde voor de eigen organisatie bieden. Hierbij werkt de hub op basis van het CX Insights Framework.

Een volledige oplossing zowel in SAAS als API beschikbaar voor Data Driven Customer Experience Management

blank

Klantcases

Klanten die werken met de Underlined Hub voor CX Analytics behalen mooie resultaten in verbeterde loyaliteit, hogere NPS en meer cross- en upsell.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via T 073 303 0290 of stuur een mail naar info@underlined.nl

Top