CX Insights Framework

CX Insights Framework

by .

Het insights framework is een data driven besturingsmodel om de knoppen (drivers) inzichtelijk te maken waaraan gedraaid kan worden die bewezen impact hebben op klant- en bedrijfswaarde. Hierbij is het uitgangspunt: wat goed is voor de klant levert ook voor de organisatie aantoonbare waarde!

Waarom werken met het framework?

Customer experience komt in een nieuwe fase. Steeds meer organisaties vinden het moeilijk om kansen te signaleren die bewezen de NPS verbeteren. En wat dat aan bedrijfswaarde gaat opleveren. Om organisaties daarbij te helpen ontwikkelde Underlined het CX Insights Framework, een model dat uitermate goed kan worden gebruikt tezamen met de data science producten in de Underlined Hub voor CX Analytics.

Dit framework verbindt klantwaarde met bedrijfswaarde en maakt inzichtelijk welke knoppen een organisatie heeft om aan te draaien om dit te realiseren (zogenaamde drivers). Hierbij biedt het framework inzicht in voor CX belangrijke handvatten, zoals contact reasons, touchpoints, jobs-to-done en emotie. Zij spelen een belangrijke rol in de realisatie van het framework.

blank

Hoe ziet het framework eruit voor jouw situatie?

Om dit framework op te stellen voor uw specifieke situatie ontwikkelde Underlined een eendaagse workshop. Op deze dag gaan we de diepte in voor uw organisatie. Samen verkennen we het data experience canvas als belangrijk instrument om het framework vorm te geven. Hierbij gebruiken we de laatste inzichten en technieken in data driven customer experience management. De aanpak is direct toepasbaar voor organisaties die willen werken met agile principes en CX technieken, zoals service design. Ons doel is deze te verbinden en te komen tot een concrete aanpak voor uw organisatie en kansen voor data driven customer experience management.

Wil je weten hoe het framework werkt en hoe je het toepast binnen jouw organisatie? Help waarde te creƫren voor jouw organisatie en klanten.
Neem contact met ons op via T 073 303 0290 of stuur een mail naar info@underlined.nl voor een toelichting van de mogelijkheden.

Top