Onze producten

by beheerder

Wat beogen we met onze producten

Loyale klanten zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Ze zijn uw ambassadeurs, zorgen voor meer klantwaarde en een hogere NPS. En daarbij draait alles om een optimale klantbeleving. De kunst is uw customer journey zó in te richten, dat u van uw tevreden klanten loyale klanten maakt. Onze producten helpen om dit inzichtelijk te maken en organisaties te helpen met duiden en prioriteren van relevante veranderingen.

Underlined hub voor CX Analytics

Onze hub voor CX analytics helpt u hierbij met direct toepasbare methoden, tools en technieken. Van het verzamelen van alle relevante data rond de customer journey en het in kaart brengen van uw klanten en wat hen beweegt, tot het inrichten van een dashboard waarmee u uw customer journey kunt sturen en verbeteren. Onze producten onderscheiden zich door de visuele manier waarop ze u helpen bij het bereiken van uw doel: een optimale en positieve klantbeleving.

Zelf aan de slag

Stapsgewijs begeleiden we u en uw team bij elke stap in het ontwerp van de optimale customer journey. Wij zijn pas tevreden als u zelfstandig met onze hub voor CX analytics aan de slag kunt. Onze hands on support is er dan ook op gericht om onszelf zo snel mogelijk overbodig te maken, zodat u zelf aan het roer staat van uw verbeterprocessen

Top