CJ Management Cockpit

by beheerder

Underlined Customer Journey Analytics Suite.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons.

CJ Management Cockpit

Nu u inzicht heeft in de verbeterpunten voor uw customer journeys, is het tijd om aan de slag te gaan. Onze CJ Management Cockpit is een ideaal besturingsdashboard om uw customer journey management zelf in de hand te nemen.

U ziet de belangrijkste stuurinformatie helder voor u op visueel ingerichte dashboards en kunt hierbij in toegankelijke emotiecurves en journey-flows zien hoe uw klanten uw dienstverlening multichannel doorlopen, ervaren en beleven. Zo ziet u direct het resultaat van de door u ingezette veranderingen. De CJ Data Management Cockpit stelt u bovendien in staat om investeringen in customer journey verbeteringen te wegen en te evalueren.

De Underlined Customer Journey Analytics Suite

CJ Data Gathering integreert alle relevante databronnen rondom de customer journey en schetst een customer journey klantbeeld.

CJ Data Connecting levert een geïntegreerd customer journey klantbeeld door met customer-journey-modellen en tekst-algoritmen de datastromen te verbinden.

CJ Data Insights helpt met concrete verbeterinsights bij het vormgeven van de meest ideale customer journeys.

CJ Management Cockpit is een op maat gemaakt customer journey besturings- en verbeteringsdashboard waarvan gebruikers bijna onmiddellijk aangeven: ‘Ik weet niet hoe ik ooit zonder kon.’

Top