Nominatie Underlined voor de MOA Awards

by Ana Milicevic

Nominatie Underlined voor de MOA Awards

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2021

Wij zijn trots om genomineerd te zijn door de MOA voor het Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2021.

blank

Bureau van het jaar, het is een begeerde titel.. Per categorie heeft een onafhankelijke jury de kandidaten op diverse criteria beoordeeld en Underlined is als een van de genomineerden geselecteerd.

In de nabije toekomst zien wij bij Underlined dat klantcontact en klantervaring nog digitaler zal worden. En dat gaat verder dan kijken naar websites en chatbots. Er wordt al gesproken over avatars, en de vertaling daarvan voor de zakelijke markt. Zaken als AI, conversational intelligence en VR en AR vormen de bouwstenen voor onze toekomstige benadering.

Terug naar het heden: 2020 zorgde voor een forse nog digitalere aanpak. Bedrijven grepen de kans aan om al ingezette digitale processen te versnellen. Tegelijkertijd konden wij experimenteren met een nieuwe data-gedreven aanpak. En dat alles zorgde voor een indrukwekkend jaar.

Een MOAward nominatie krijg je niet zomaar. Het is dé nominatie voor inspirerende insights professionals en toonaangevende marketing research & analytics bureaus die het verschil maken in ons vakgebied. Voor de nominatie moest de jury kiezen uit een selectie van 15 bureaus die waren voorgedragen door zowel bureaus als opdrachtgevers. De genomineerden kregen een vragenlijst voorgelegd over innovatie, groei, visie, resultaten en visie op trends. En drie haalden de nominatie.

De winnaars van de MOAwards 2021 worden op 1 juli bekendgemaakt, tijdens de feestelijke Award-uitreiking in Amsterdam.

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top