MKB Data Science Top 50 Awards Uitreiking – Den Bosch Dataweek NL 2021

by .

MKB Data Science Top 50 Awards Uitreiking – Den Bosch Dataweek NL 2021

by .

by .

Dat de Data Science sector in een waanzinnige snelheid groeit is onmiskenbaar. Op dinsdag 26 oktober 2021 pitchen drie succesvolle bedrijven binnen de data science industrie tijdens het evenement van de MKB Data Science Top 50 en werd de ranking bekend gemaakt. Met trots komt Underlined als nieuwkomer binnen op plek 20! Alle 50 snelste groeiers van Nederland gefeliciteerd!

Voor het evenement, georganiseerd door Florijnz Corporate Finance, De Breed & Partners, het MKB Datalab en Gemeente ‘s-Hertogenbosch, vormde de ranking van de 50 ‘snelste stijgers binnen de data science industrie’ de basis. Deze lijst is samengesteld door Florijnz Corporate Finance en op basis van criteria zoals groei in het totaal assets en medewerkers werd de ranking van bedrijven vastgesteld.

Niemand minder dan Bas van Werven (bekend van BNR radio) presenteerde het evenement tijdens de Dataweek NL in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens het rondetafelgesprek werd de vakjury en het onderwerp data science geïntroduceerd.

Florijnz Data Science Top 50 Rapport

Florijnz Corporate Finance heeft het rapport opgesteld waarin inzicht wordt gegeven in de 50 snelstgroeiende Nederlandse MKB-bedrijven die data science consultancy én toepassingen leveren aan andere ondernemingen. Verder zijn er interviews afgenomen met klanten van Data Science bedrijven over het succes van data toepassingen.

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top