Voor CX- & dataprofessionals

by Maartje Luinenburg

Voor CX- & dataprofessionals

by Maartje Luinenburg

by Maartje Luinenburg

Leergang Data Driven Customer Experience

De Data Driven Customer Experience Leergang, in samenwerking met het JADS, biedt je meer inzicht in de rol van data binnen Customer Experience Management (CEM). Uniek is de deelname in duo’s*: een CX business professional en een dataprofessional vanuit één organisatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat jullie een data driven CX vraagstuk vanuit jullie organisatie optimaal kunnen beantwoorden. Om dit vraagstuk vorm te geven zal de maturiteit van CEM binnen jullie organisatie in kaart worden gebracht.

Het programma is verdeeld over vijf dagen. Met sprekers over o.a. de inzet van databronnen, process mining, tekst mining en visualisatietools. Tijdens de colleges wordt ingespeeld op de achtergrond van de deelnemers aan de hand van verdiepende sessies. Het programma biedt niet alleen een theoretisch deel, maar ook werkmiddagen om met jullie eigen dataset aan de slag te gaan zodat de theorie in de praktijk uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan data analyse en het visualiseren van de data om inzichten te kunnen presenteren. Want uiteraard is het de bedoeling dat je de mooie uitkomsten die voortkomen uit jullie data analyses gaat delen met de rest van je organisatie!

Vragen die binnen een organisatie spelen en waar jij na de leergang antwoord op hebt zijn:

  • Hoe kan ik data gebruiken om KPI’s rondom CX te meten?
  • Welke databronnen zijn beschikbaar binnen het bedrijf en hoe gebruik je deze bronnen om verbeteringen vorm te geven?
  • Hoe breng je een klantreis in beeld en kan je KPI’s hieraan koppelen?
  • Hoe kun je gesprekken/feedbackteksten van klanten analyseren?

Data: 26 september, 24 oktober, 20 november, 21 november 2019 en 20 februari 2020.

Wil je meer informatie, of je direct aanmelden? Klik dan hier!

 

*Individuele aanmelding is mogelijk, in dat geval wordt ondersteuning aangeboden op data- of managementvlak. Neem voor meer informatie contact op met Charlot Oldemaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top