Journey Classificatie Data Science Model

by Theo

Journey Classificatie Data Science Model

by Theo

by Theo

Underlined introduceert de Journey Classificatie Data Science Model – API service

Om vanuit ruwe data met journeys aan de slag te gaan is het prepareren van data als voorbereiding op het analyseren van journeys een essentiële stap! Welke data hoort bij welke journey?  Op basis van onze ervaring met klanten en in samenwerking met toonaangevende universiteiten ontwikkelden wij een classificatiemethode die data uit vele bronnen kan detecteren en kan classificeren voor Journey Mining.  Deze module maakt gebruik van de Underlined Hub voor CX Analytics; een verzameling/raamwerk van machine learning- en AI-algoritmen, die direct kunnen worden gebruikt als onderdeel van uw Customer Experience Management programma.

Journey classificatie: wat is het?

Bij Data Driven CX worden vele databronnen aan elkaar verbonden om inzicht te krijgen in de customer journey. Underlined hanteert een clustermethode om al deze data logisch te groeperen in de verschillende onderdelen van de journey, zodat analyse en visualisatie mogelijk wordt op basis van customer journey uitgangspunten (zie figuur).

 

blank

Wilt u meer weten over hoe deze technologie werkt en kan worden toegepast binnen uw organisatie? Neem contact op voor een demonstratie en toelichting van de mogelijkheden. Wilt u voorbeelden zien van onze klanten die reeds werken met het toepassen van onze technieken, klik hier!

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top