Even voorstellen: Nikki van Gerwen

by Ana Milicevic

Even voorstellen: Nikki van Gerwen

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

Het jaar 2021 begint goed voor ons team. We verwelkomen onze nieuwe collega Nikki van Gerwen van harte als Consultant Conversational Intelligence!

blank

Hoi. Mijn naam is Nikki en ik ben sinds januari werkzaam bij Underlined. Ik heb een achtergrond in de sociologie en de vraag hoe ons gedrag wordt beïnvloed door onze omgeving interesseert me nog steeds. Na het behalen van mijn doctoraat vond ik het echter tijd om dichter bij het ‘vuur’ te komen en bedrijven te helpen met het oplossen van vraagstukken op basis van data. Ik werk nu een aantal jaren als consultant op het gebied van data en analytics en heb al vele mooie data-puzzels mogen oplossen!

Ik haal mijn energie uit het doorgronden van data binnen zijn context en het vertalen van data naar bedrijfsdoelen en -strategieën. Binnen Underlined zal ik me met name bezighouden met de rol van Conversational Intelligence binnen de Omnichannel Customer Journey.

 

Welkom bij het team Nikki en veel succes gewenst!

Contact

E nikki@underlined.nl
M 06 45358977
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top