Even voorstellen: Milou | Consultant Data Driven CX

by Ana Milicevic

Even voorstellen: Milou | Consultant Data Driven CX

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

Deze maand verwelkomen wij wederom Milou als Consultant Data Driven CX

Hallo, mijn naam is Milou Ehrismann en ik ben per 1 december in dienst van Underlined. Voor veel mensen ben ik een bekend gezicht en dat kan wel kloppen: ik was sinds januari 2016 werkzaam bij Underlined, maar ben er twee maanden tussenuit geweest. In die twee maanden ben ik in een – op papier – geweldig avontuur gestapt bij de provincie Noord-Brabant als projectleider van het nog op te zetten datalab, maar als snel bleek dat er geen match was tussen mij en deze rol. En hoe lastig het is om die match dan alsnog te vinden in Corona-tijd! Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn gevoel te volgen en weer contact te leggen met Underlined. 

blank

Samen met Theo van der Steen heb ik mijn rol binnen Underlined opnieuw vormgegeven en per 1 december ben ik weer terug op het oude nest! Wat onveranderd blijft is mijn functie consultant, maar de invulling ziet er nu iets anders uit dan eerder. Mijn rol was in de loop der tijd steeds breder geworden, waardoor ik op een gegeven moment de diepgang en focus niet meer voldoende kon vinden in de functie. Daar hebben we nu verandering in gebracht. De nadruk van mijn inzet komt te liggen op het vormgeven van het analytische framework van onze klachtprojecten en abonnementen. Daar ligt vanuit mijn research (master) achtergrond nog steeds mijn grootste kracht én passie, en ik heb er erg veel zin in om dat weer optimaal in te kunnen gaan zetten in mijn werk. 

Ik heb óntzettend veel respect voor iedereen die in deze lastige Corona-tijd de overstap naar een nieuwe werkgever durft te maken of genoodzaakt is om te maken, maar ik ben vooral ontzettend blij om weer terug te zijn bij Underlined! 

 

Welkom terug bij het team Milou en veel succes gewenst!

Contact

E milou@underlined.nl
M 06 238 736 96
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top