Even voorstellen: Jorgen Billiet

by Ana Milicevic

Even voorstellen: Jorgen Billiet

by Ana Milicevic

by Ana Milicevic

Op 1 juli hebben wij onze nieuwe collega Jorgen Billiet mogen verwelkomen als Senior Consultant!

Jorgen heeft bijna 10 jaar bij IKEA Nederland gewerkt waar hij begon als local marketing manager in de winkel in Sliedrecht en later aan de slag is gegaan op het service office van IKEA in Amsterdam Zuid-Oost. Zijn achtergrond en ervaring ligt zowel aan de klantzijde als aan de bureauzijde.

blankZonder wrijving geen glans

Binnen IKEA ben ik altijd betrokken geweest bij het IKEA FAMILY loyalty programma en heb de ontwikkeling van dit programma meegemaakt van 0 tot ong. 3 miljoen leden. Mijn mooiste project heb ik mogen doen voor IKEA FAMILY. Hierbij hebben we ervoor gezorgd dat we de FAMILY leden op het juiste moment, met de juiste boodschap konden bereiken. De marketing dataware house koppeling aan Selligent heeft geleid tot voor IKEA de eerste customer value management campagnes.

Mijn ervaring aan bureauzijde heb ik opgedaan bij Oxyma (Merkle). Ik heb hier voor verschillende merken zoals NS, Unilever Food Solutions, en Vodafone mogen werken. Alle opdrachten zaten in het gebied van data gedreven campagnes. Energie krijg ik van orde in chaos scheppen.

Welkom bij het team Jorgen en veel succes gewenst!

Contact

E jorgen@underlined.nl
M 06 45358977
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top