CJ Academy

by beheerder

Underlined Customer Journey Analytics Suite.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

De Underlined CJ Academy biedt in samenwerking met universiteiten en gerenommeerde instituten masterclasses en hackathons voor experts in customer journey analyse en customer experience management.

Bekijk hier het overzicht van onze geplande events.

Afstudeerstages

Ook biedt Underlined CJ Academy uitdagende afstudeerstages voor Masterstudenten op het gebied van Business Information, Artificial Intelligence, Econometrie, Marketing Research, Customer Analytics en Kwantitatieve Psychologie.

Bekijk hier het overzicht van onze afstudeerstages.

Wetenschappelijk onderzoek

Daarnaast verzamelt, bundelt en publiceert Underlined CJ Academy toonaangevende publicaties en wetenschappelijk onderzoek. Van inspirerende white-papers tot trends en inzichten van vernieuwende denkers in het vakgebied.

Neem contact op voor meer informatie.

CJ Data Gathering integreert alle relevante databronnen rondom de customer journey en schetst een customer journey klantbeeld.

CJ Data Connecting levert een geïntegreerd customer journey klantbeeld door met customer-journey-modellen en tekst-algoritmen de datastromen te verbinden.

CJ Data Insights helpt met concrete verbeterinsights bij het vormgeven van de meest ideale customer journeys.

CJ Management Cockpit is een op maat gemaakt customer journey besturings- en verbeteringsdashboard waarvan gebruikers bijna onmiddellijk aangeven: ‘Ik weet niet hoe ik ooit zonder kon.’

Top