Diensten

by Theo

U staat aan het roer, wij staan achter u

U en uw team kunnen onze CJ Analytics Suite geheel zelfstandig gebruiken. Natuurlijk ondersteunen we u waar nodig. Dat kan zijn bij het onboarden van onze producten, tijdens het gebruik van onze Suite of wanneer u verdiepende kennis wilt opdoen over Customer Journey Analytics. Ons team van researchers, data science experts en customer intelligence analisten staat voor u klaar om u te helpen.

Verdieping

Onze CJ Analytics Suite biedt inzicht in de veranderingen die u kunt doorvoeren om nóg klantgerichter te werken. In sommige gevallen roepen ze verdiepende onderzoeksvragen op of leiden deze inzichten tot ingrijpende vervolgstappen. Voor beide gevallen kunnen wij ons netwerk van strategiepartners inzetten. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die hetzelfde denken over de customer journey als wij en gewend zijn om met inzichten aan de slag te gaan of deze te vertalen naar de praktijk.

CJ Data Gathering integreert alle relevante databronnen rondom de customer journey en schetst een customer journey klantbeeld.

CJ Data Connecting levert een geïntegreerd customer journey klantbeeld door met customer-journey-modellen en tekst-algoritmen de datastromen te verbinden.

CJ Data Insights helpt met concrete verbeterinsights bij het vormgeven van de meest ideale customer journeys.

CJ Management Cockpit is een op maat gemaakt customer journey besturings- en verbeteringsdashboard waarvan gebruikers bijna onmiddellijk aangeven: ‘Ik weet niet hoe ik ooit zonder kon.’

Top