Cookie Statement

Cookie Statement

by Ana Milicevic

Change the language at the top right of our website for English and Dutch versions.
Wijzig de taal rechtsboven van onze website voor Engelse en Nederlandse versies.

Op de Underlined website maken wij gebruik van verschillende soorten cookies. Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van welke cookies en voor welk doel we deze cookies gebruiken.

Wil je meer weten over hoe Underlined omgaat met je persoonsgegevens, lees dan ons Privacy Statement.

Wat zijn cookies?

Cookies en soortgelijke technieken zijn kleine tekstbestanden die gedownload naar en/of uitgelezen worden van het apparaat waarmee jij onze websites bezoekt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van de browser van een computer, tablet of smartphone. Een cookie maakt het mogelijk om bepaalde data te bewaren en terug te halen van jouw apparaat. Door cookies te gebruiken kunnen wij identificeren wie jij bent en wanneer je (op een later moment) onze website bezoekt.

Javascripts en webbeacons zijn voorbeelden van soortgelijke technieken die gebruikt kunnen worden om bepaalde data van de w ebsite te verzamelen en te verwerken. Al deze technieken bij elkaar zullen hierna “cookies” worden genoemd.

Wat doet Underlined met cookies?

Underlined.nl gebruikt cookies om persoonsgegevens te verwerken voor verschillende doelen. Wanneer je hiervoor toestemming geeft, worden deze cookies verzameld. Underlined gebruikt de volgende cookies:

  • Cookies om websitegedrag te analyseren
  • Cookies om websiteverbeteringen te testen
  • Cookies voor marketing automation
  • Cookies voor advertenties
  • Cookies voor klantinteractie
  • Cookies voor social media integratie
  • Cookies voor het plaatsen van profielfoto’s

Welke cookies onderscheiden we?
We onderscheiden functionele cookies, analytische cookies en advertentie, commerciële- of tracking cookies.

Gedetailleerde informatie over de gebruikte cookies vind je in het Cookie Overzicht.

  • Technische noodzakelijke en functionele cookies

Deze cookies zijn essentieel voor het goed functioneren en verbeteren van de website. Toestemming voor het plaatsen van deze cookies is niet vereist.

  • Analytische cookies

We maken gebruik van analytische cookies om te analyseren hoe je onze website gebruikt, om de website gebruikersvriendelijker te maken en te optimaliseren. Bij een beperkte impact op je privacy is toestemming voor deze cookies niet vereist. Bij een meer dan marginale impact op je privacy vragen wij altijd toestemming.

  • Cookies voor social media integratie

Op onze website vind je inactieve social media buttons om blogberichten te promoten op onder andere LinkedIn.  Als je ingelogd bent op een van deze social medianetwerken kun je deze buttons gebruiken om bijvoorbeeld direct een blogbericht te delen. De knoppen worden actief zodra je daarop klikt. Vervolgens kan het social medianetwerk een cookie op je apparaat plaatsen. Voor meer informatie over de wijze waarop deze bedrijven met je persoonsgegevens omgaan, verwijzen we je graag naar de privacy statements van deze partijen.

  • Advertentie, commerciële- of tracking cookies

Underlined gebruikt online advertentiemogelijkheden om de diensten onder de aandacht te brengen. Dit doen we zo gericht mogelijk zodat we relevant bezoekersverkeer op onze website krijgen. Er wordt ook gebruik gemaakt van marketing tracking cookies om je gedrag op onze website te kunnen monitoren om zo gericht mogelijk relevante content aan te kunnen bieden.

Derde partijen kunnen cookies plaatsten op je apparatuur. Daarmee kunnen deze partijen je browsegedrag volgen op verschillende websites. Wij krijgen alleen informatie van deze derde partijen over uw bezoek op de Underlined.nl website en niet van andere websites. De derde partijen die tracking cookies plaatsen kunnen deze gegevens (beveiligd) overdragen aan (andere) derde partijen. Deze partijen hebben hun eigen privacy statements voor het verwerken van (persoons)gegevens via tracking cookies . Underined heeft hier geen invloed op en is niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze cookies door deze derde partijen. Hier  kan een gedetailleerd overzicht worden gevonden met daarin de specifieke cookies die Underlined en de betrokken partijen gebruiken op deze website. Underlined vraagt altijd om uw expliciete toestemming om tracking cookies te mogen plaatsen op deze website.

Hoe kun je cookies verwijderen of blokkeren?

In het geval je cookies wilt uitschakelen of een melding wilt ontvangen wanneer een cookie wordt geplaatst op jouw apparaat, of wanneer je alle op jouw apparaat geplaatste cookies wilt verwijderen, dan kun je dat doen via de instellingen in je browser (deze opties zijn vaak te vinden onder “Help” of “Instellingen”).

Meer informatie hierover vind je hieronder:

Je kunt jouw browserinstellingen zo instellen dat geen cookies van onze websites worden geaccepteerd. Wanneer je browser geen cookies accepteert van onze website dan kan het voorkomen dat toegang tot bepaalde functies op onze website worden geblokkeerd en/of de gehele functionaliteit van de website wordt beperkt.

Hoe kan ik een klacht of verzoek indienen?

Als je vragen, klachten of verzoeken hebt over het gebruik van cookies door Underlined die niet beantwoord zijn in het privacy- of cookie statement of indien je opmerkingen hebt, kun je contact opnemen door te mailen naar info@underlined.nl of door te bellen naar ons kantoor via +31 (0)73 303 0290.

Mochten wij er niet samen uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigen cookie statement

Underlined heeft het recht om wijzigingen aan te brengen aan dit cookie statement. Wij adviseren je om met enige regelmaat dit cookie statement te raadplegen, zodat je bij eventuele wijzigingen up-to-date bent.

Wanneer is dit cookie statement voor het laatst aangepast?

Dit cookie statement is op 10 september 2021 voor het laatst aangepast.

Top