Masterclass Data Driven Customer Experience Management

by Maartje Luinenburg

Aanvragen brochure

CAPTCHA image

* Dit zijn verplichte velden.

Masterclass Data Driven Customer Experience Management

blankSpeciaal ontwikkeld voor marketeers en Customer Experience (CX) professionals. Centraal staat hoe in Customer Experience gebruik gemaakt kan worden van data.

Deze academische leergang is een samenwerking tussen de Jeronimus Academy of Data Science (JADS), Breda University of Applied Sciences (BUas) en Underlined.

Met docenten van JADS, de BUas en professionals uit de praktijk van toonaangevende Nederlandse organisaties, word je onder leiding van prof. dr. Ed Peelen meegenomen in de data driven CX trends en mogelijkheden.

Data & tijden 2020

Module 1 – Online
15-21 oktober 2020:
– Individuele intakegesprekken
Voor 3 november:
– Introductie & praktijkcase

Module 2 t/m 4 – Offline bijeenkomsten
3 november 2020, 9.00 – 17.00 uur
1 december 2020, 9.00 – 17.00 uur
8 december 2020, 9.00 – 17.00 uur

Onderwerpen

Na het programma heb je kennis opgebouwd over onderwerpen, zoals:

  • Met behulp van data Customer Experience Management beter vorm geven door het vergaren van inzichten in de customer journey
  • Het inrichten van een insights framework om de koppeling te maken tussen waarde van de klant (€) en waarde voor de klant (NPS)
  • Hoe je in een agile gedreven verandering data kan gebruiken om te prioriteren. Maak kansen inzichtelijk om de customer experience te verbeteren
  • Ontwikkelingen op het gebied van personalisatie binnen de digitale klantbeleving. Hoe pas je deze toe in je eigen organisatie (bijvoorbeeld een data marketing platform (DMP) en programmatic marketing)?
  • Het toepassen van AI. Destilleer onder andere inzichten uit voice-, tekst-, beeld- en videodata als nieuwe bronnen van inzicht en gepersonaliseerde klantinteractie.

Praktische informatie

Kosten
De leergang kost all inclusive € 2.500,- (vrijgesteld van BTW). Relaties van JADS, BUas en Underlined ontvangen korting.

Certificaat
Aan het einde van de leergang ontvangen deelnemers een certificaat van deelname van JADS.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Maartje Luinenburg, communicatie@underlined.nl

Wellicht ook interessant?

Ed Peelen schreef een blogreeks over de vorige editie:

Top